Промоутер Усика назвав головну проблему в організації бою з Ф'юрі

Промоутер Усика назвав головну проблему в організації бою з Ф'юріВ одному з недавніх інтерв'ю Боб Арум, співпромоутер чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі, натякнув, що їх сторона постарається урізати гонорар потенційного суперника британця, володаря титулів WBO, WBA та IBF українця Олександра Усика.

Олександр Красюк, промоутер Усика, виключає будь-які поступки щодо фінансів під час переговорів.

«Я зараз не можу сказати щось конкретне, тому що ми перебуваємо в середині переговорного процесу. Я можу тільки одне сказати, що угода має бути чесною, оскільки йдеться про об'єднання та безперечний титул. В одного бійця три пояси, а в другого один. Тому розподіл гонорару 50 на 50 звучить справедливо. Це звучить навіть справедливіше, ніж має бути.

Якщо Тайсан прийме ці справедливі умови, значить, він справжній воїн і справді готовий битися не лише за гроші, а й за спадщину, а також за чотири пояси своєї вагової категорії. Це буде найбільший бій в історії надважкої ваги на стадіоні Wembley. То чому ні?

Кінець квітня, початок травня ідеальний час для бою, але все має бути справедливим. Поки я представляю Усика, я боротимуся за справедливі умови для нього», - сказав Красюк.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне