Промоутер Усика вказав на головну проблему Тайсона Ф'юрі

Промоутер Усика вказав на головну проблему Тайсона Ф'юріОлександр Красюк, промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, вважає, що головна проблема Тайсона Ф'юрі полягає в тому, що в його житті немає певної мети.

«Я думаю, що головна проблема Тайсона Ф'юрі – не в боксі, а в житті – полягає в тому, що в нього немає мети. Він не має напряму, в якому він рухається. Він досяг певних висот, багато чого досяг. Ф'юрі заробив чималу суму грошей. Тож він небідний, йому не треба вставати о п'ятій ранку і йти на роботу. Але що буде далі? Йому лише 34 роки. Що чекає на нього далі? Це навіть не половина його життя. Ймовірно, Ф'юрі зіткнеться з цими проблемами, бо не має стабільного настрою.

Тому він просто намотує кола. Коли ти не знаєш, у якому напрямку піти, то, мабуть, вибереш гроші, бо деяким людям, які не мають мети, вони приносять щастя. Але коли ти можеш все купити, тобі це набридає. Ти більше не почуваєшся добре, і тобі треба знайти щось інше, що зробить тебе щасливим. І це значно складніше питання», - сказав Красюк в інтерв'ю YouTube-каналу Fighting On The Inside Podcast.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне