Батько Тайсона Ф'юрі назвав причину зриву бою з Усиком: Він заробить страшенно багато грошей

Джон Фьюри, отец чемпиона мира по версии WBC в супертяжелом весе британца Тайсона Фьюри, заявил, что обладатель титулами WBA, WBO и IBF в этой же весовой категории украинец Александр Усик следующий бой проведет против американца Деонтея Уайлдера.В одному з недавніх інтерв'ю Джон Ф'юрі, батько чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі британця Тайсона Ф'юрі, заявив, що володар титулами WBA, WBO та IBF у цій же ваговій категорії українець Олександр Усик наступний бій проведе проти американця Деонтея Уайлдера.

За словами Ф'юрі-старшого, команда Усика вже знала, що Деонтей стане наступним суперником їхнього підопічного, навіть під час переговорів з його сином.

«Тайсону не потрібен був довгий табір для бою з Усіком, тому що він ніколи не припиняв тренуватися. Він завжди рвався вперед. Вони думали, що Тайсон не готовий чи не хоче зараз битися. Все просто, вони мали угоду, і вони порушили її. Тепер я розумію, чому. Просто вони мали більш привабливу пропозицію від саудитів.

Все буде розкрито трохи згодом. Ви побачите, що я мав рацію. Усик заробить страшенно багато грошей. Суть у тому, що Усік ніколи не хотів битися з Тайсоном. У них була найкраща пропозиція від Деонтея Уайлдера та саудитів. Ось що сталося», - сказав Ф'юрі-старший.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне