Красюк розкрив причину припинення переговорів про бій Усика з Ф'юрі

Красюк розкрив причину припинення переговорів про бій Усика з Ф'юріПромоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк зізнався, що причиною зриву бою українця проти Тайсона Ф'юрі стало бажання команди британця порівну розділити гонорар у реванші, навіть якщо «Циганський король» програє у першому бою, цьому 70% призових.

За словами Красюка, табір Ф'юрі наполягав на тому, щоб Усік погодився на таку ж угоду, яка була у нього з Ентоні Джошуа.

«Усик хотів битися з Джошуа, тому ми погодилися розділити призові в реванші в пропорції 50 на 50. Це все одно був дуже справедливий розподіл гонорару та гідні гроші. Навіщо нам цього уникати? Це був добрий шанс. Усик думав, що якщо переможе Джошуа у першому поєдинку, то зробить це ще раз і стане більшою зіркою. Такою була ідея.

Але з того часу багато що змінилося. Тепер Усік – об'єднаний чемпіон, який двічі переміг Джошуа. Як ви можете робити таку пропозицію? Це просто неповажно. Саме це зірвало угоду. Неповага, нерозсудливий підхід», - сказав Красюк в інтерв'ю YouTube-каналу Fighting On The Inside Podcast. 


Едді Хірн назвав причину зриву бою між Усиком та Ф'юрі

Хірн дивується, як Ф'юрі примудрився зірвати переговори з командою Усика: З ними легко працювати


 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне