Хірн дивується, як Ф'юрі примудрився зірвати переговори з командою Усика: З ними легко працювати

Хірн дивується, як Ф'юрі примудрився зірвати переговори з командою Усика: З ними легко працюватиВідомий британський промоутер Едді Хірн зізнався, що протягом своєї кар'єри йому найпростіше було домовитися з чинним чемпіоном світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі українцем Олександром Усиком та його командою.

Тому промоутер упевнений, що поєдинок за безперечне чемпіонство зірвався лише з вини володаря титулу WBC британця Тайсона Ф'юрі.

«На перший погляд все звучить досить просто. Мені не подобається наратив з боку Ф'юрі: «Ніхто не знає, хто такий Усик». Думаю, Ф'юрі був упевнений, що Олександр не прийме його умови поділу гонорару 70 на 30. З іншого боку, Усик - горда людина. Якщо він відчуває, що його ображають в угоді або намагаються використати у своїх інтересах, він відмовиться.

Ймовірно, люди забули, що я досить багато працював із Усиком. Я організовував бої проти Белью, Узеррспуна, Чісори і двічі з Джошуа. П'ять боїв. Я мушу вам сказати це – з Олександром Красюком та Олександром Усиком найлегше працювати. З ними легко мати справу. Ми легко уклали угоду на перший бій з «Ей Джейєм» і ми не мали проблем під час організації реваншу. У нас із ними не було жодної проблеми протягом п'яти боїв. Чи працюватиму з ними? Звісно, у цьому немає сумнівів», - сказав Хірн.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне