Уайлдер, як і раніше, називає Ф'юрі читером: Я багато чого знаю

Уайлдер, як і раніше, називає Ф'юрі читером: Я багато чого знаюЕкс-чемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі Деонтей Уайлдер (43-2-1, 42 KO) все ще не відчуває теплих почуттів щодо непереможеного британця Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО), який двічі зумів фінішувати американський нокаутер.

Після їхнього другого бою Уайлдер, який тяжко переживав першу поразку в кар'єрі, звинуватив Тайсона та його команду в шахрайстві, що було неоднозначно сприйнято боксерською спільнотою.

Але в лютому, коли Уайлдер і Ф'юрі обидва відвідали вечір боксу в Саудівській Аравії, колишні суперники були дуже дружелюбні один до одного. Здавалося, що Деонтей забув усі образи і закопав сокиру війни, проте це тільки здавалося...

«Я не виношу цього мазафакера, – сказав Уайлдер в інтерв'ю ESNews. - Він чітер, і мені багато чого відомо про нього. Багато топів боксу знають купу всього, так що їх не обдуриш, бро. Ну а так, бокс – це мирний майданчик. Ми можемо співіснувати один з одним. Ти залишаєшся там, а я залишаюся тут, все просто».

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне