Скільки Усик міг заробити за бій із Ф'юрі? Красюк знає

Скільки Усик міг заробити за бій із Ф'юрі? Красюк знаєГоловною темою сьогоднішнього дня у світовому боксі є зрив переговорів про поєдинок за звання абсолютного чемпіона суперважкої ваги між українцем Олександром Усиком (20-0, 13 КО), якому належать титули WBA/IBF/WBO, та британцем Тайсоном Ф'юрі (33-0-1 , 24 КО), що володіє поясом WBC.

Незважаючи на той факт, що Усік погодився на 30 відсотків від загального куша, багато хто вважав, що йому все одно світить солідна сума, але, як з'ясувалося, це не так.

«Я майже з кожної праски чую, що за бій з Ф'юрі Усик отримав би найбільший гонорар у кар'єрі - але це неправда. Гроші, які Усик мав заробити в цьому поєдинку, ймовірно, втричі менше, ніж він заробив за свій останній виступ.

Так що це, безумовно, не найбільші гроші для Усика. Він прийняв поділ призового фонду 70 на 30, тому що хотів бути частиною поєдинку за абсолютне чемпіонство в хевівейті. Йому хотілося, щоб цей бій побачив світ, і особливо його батьківщина, Україна, для якої він є джерелом натхнення та надій», - сказав Красюк в інтерв'ю Seconds Out.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне