Райан Гарсія відреагував на статус андердогу у бою з Девісом

Райан Гарсия отреагировал на статус андердога в бою с ДэвисомТоповий американський легковаговик Райан Гарсія (23-0, 19 КО) заявив, що його не бентежить статус андердога в майбутньому поєдинку проти регулярного чемпіона WBA Джервонти Девіса (28-0, 26 КО).

«Всі вважають, що цей хлопець здатний мене перемогти. Я андердог, але це визначає тебе як чемпіона. Я готовий усім ризикнути та вийти на ринг. Я ні про що не думаю більше, ніж про цей поєдинок. Я хочу цього більше, ніж чогось у своєму житті. Я не знаю, чи почувається він так само.

Я чув в інтерв'ю Девіса, як він казав, що не може битися зі мною у першій напівсередній вазі. Він не готовий віддати все. У мене тут є мета, тож я готовий все віддати. Мені буде комфортно на рингу, а йому ні.

Коли я зустрічаюся з Девісом, він навіть не знає, як на мене реагувати. Він відчуває, що я готовий до бою», – сказав Гарсія.

Нагадаємо, що поєдинок Райан Гарсія – Джервонта Девіс відбудеться 22 квітня. 

Відомо, що бій стане 12-раундовим, але на його коні не буде титулу, адже бійці домовилися битися у проміжній вазі до 136 фунтів (61,7 кг).

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне