Віталій Кличко: Якщо Ф'юрі відмовиться від бою з Усіком, він буде найбільшим боягузом

Віталій Кличко: Якщо Ф'юрі відмовиться від бою з Усіком, він буде найбільшим боягузомЕкс-чемпіон світу у надважкій вазі, а нині мер Києва Віталій Кличко висловився про переговори з приводу поєдинку за всі титули у хевівайті між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

«Є велика ймовірність, що бій відбудеться. Якщо Ф'юрі відмовиться, він буде найбільшим чемпіоном світу боягузом. Він розуміє, що Саша - дуже незручний суперник для нього, і зараз Ф'юрі спробує знайти можливість викрутити руки і знайти вихід із цієї складної ситуації. Але весь світ хоче подивитися цей бій, переконаний, що цей поєдинок відбудеться.

Прогноз на бій не можу дати. Це суперважка вага, де один-єдиний удар може вирішити результат поєдинку. Тому тримаємо кулаки, щоби бій відбувся. Тримаємо кулаки, щоб Олександр Усік переміг. Я переконаний, що Саша має всі можливості перемогти, довести все, як з Джошуа та іншими спортсменами, і стати абсолютним чемпіоном, зібрати всі титули, забрати останній пояс, WBC, у Ф'юрі», - сказав Кличко в ефірі передачі «Коло спорту» .

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне