Карл Фроч: Сумніваюся, що ми бачили найкращі якості Усика в суперважкій вазі

Карл Фроч: Сумніваюся, що ми бачили найкращі якості Усика в суперважкій вазі

Фото: Mark Robinson/BoxingScene

Екс-чемпіон світу у другій середній вазі Карл Фроч вважає, що ми ще не побачили кращого виступу чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика.

За словами Фроча, Олександр зміг усіх здивувати під час першого бою з Ентоні Джошуа, і впевнений, що українець зможе це зробити знову під час поєдинку із володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

«Джошуа прийняв бій, і Усік перевершив його, ставши цим об'єднаним чемпіоном у надважкій вазі. Це був чудовий виступ, і мало хто вірив, що він зможе перемогти з такою легкістю. Усик показав першокласний бокс і довів, що він чудовий боєць, але я сумніваюся, що ми бачили його найкращі якості у надважкій вазі.

Якщо Усик зможе маневрувати та утримати Тайсона на задній нозі, то у Ф'юрі будуть проблеми. Ми всі знаємо, що Тайсон може пройти 12 раундів красиво і легко, але він стає більшим і важчим.

Усик справді впевнений, що може обіграти Ф'юрі. Цей бій буде ближчим, ніж думають більшість боксерських експертів. Наразі весь тиск на Ф'юрі», - сказав Фроч.


 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне