Віталій Кличко: IBA очолює людина, яка змінила своє прізвище, щоб бути ближче до путіна

Віталій Кличко: IBA очолює людина, яка змінила своє прізвище, щоб бути ближче до путінаМер Києва, колишній чемпіон світу у надважкій вазі, «вічний» чемпіон WBC Віталій Кличко прокоментував рішення IBA допустити до міжнародних змагань під своїми прапорами та зі своїми гімнами боксерів з оосії та білорусі.

«З одного боку це дуже погано, хлопці не приймають участь в турнірах, отже вони не отримують достатньо досвіду. Чим більше практики тим краще, але ще раз хочу сказати, що IBA зараз став політичним інструментом в руках росіян. Він має ганебну репутацію.

IBA очолює людина, яка змінила своє прізвище, щоб бути ближче до путіна, Кремльов - не справжнє прізвище. Я вважаю, що спорт, який має велику силу, він повинен бути прикладом того, коли чемпіони показують, що вони люди чесні, відкриті, принципові.

По-перше, в цьому випадку, переконаний в тому, що наші спортсмени і спортсмени інших країн, прийняли правильне рішення не брати участі в змаганнях, де виступають російські і білоруські спортсмени.

По-друге, зараз стоїть питання чи буде представлений бокс під егідою IBA в програмі Оліміпійських Ігор».

 
За матеріалами: Федерація Боксу України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне