Кремльов назвав шакалами винних у бойкоті ЧС з боксу

Кремлев назвал шакалами виновных в бойкоте ЧМ по боксуГлава Міжнародної асоціації боксу (IBA) Умар Кремльов прокоментував бойкот деякими країнами чемпіонату світу з боксу.

Бойкот турнірів відбувся після того, як до участі були допущені збірні Росії та Білорусі, яким дозволено використання своєї національної символіки.

«Ми як Міжнародна асоціація боксу обстоюємо свою незалежність, нам не треба диктувати, ми самі розберемося в себе. Ми закликаємо позбавитися тих людей, які намагаються зруйнувати ту культуру спорту, яка готувалася і створювалася сотні років. Щоб тих людей, які намагаються зруйнувати це, не було, щоби ці шакали не знаходилися. Спорт - це культура та цінності, які робилися роками, коли починається спорт, закінчуються всі конфлікти. Ми, боксери, говоримо, що спорт, особливо бокс, вищий за політику…», - заявив функціонер.

Нагадаємо, жіночий чемпіонат світу з боксу пройде з 15 по 26 березня у Нью-Делі (Індія), а чоловічий – з 1 по 14 травня у Ташкенті (Узбекистан).
Бойкот оголосили федерації США, Польщі, Швейцарії, Нідерландів, Великобританії, Ірландії, Чехії, Швеції, Канади та України.


Віталій Кличко: IBA очолює людина, яка змінила своє прізвище, щоб бути ближче до путіна

 
За матеріалами: Vesti.kz
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне