Тайсон Фьюрі: Усік, ти будеш нокаутований нахрен!

Тайсон Фьюрі: Усік, ти будеш нокаутований нахрен!Контракт на бій за звання абсолютного чемпіона суперважкого дивізіону між британцем Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком, як і раніше, не укладено, і є різні думки, чи відбудеться мегафайт, як заплановано, 29 квітня на «Wembley» у Лондоні.

Після того, як Ф'юрі висунув нову вимогу з невключенням до договору пункту про реванш, віри в успішне завершення переговорів поменшало.

Тим не менш, британець продовжує активнічати в соцмережах, демонструючи, як потужно він взявся за підготовку, по-новому обзиваючи суперника і обіцяючи показати йому кузькину матір.

«Я не можу дочекатися! Я у найкращій формі за все своє життя і готовий до рок-н-ролу! — прогорлав Тайсон у камеру, крутячи педалі. — Хотів би, щоб це сталося вже цього вікенду. Усік, ти щербатий, потворний, витрішкуватий кролик, кіт, потворний шматок дер*ма! Ти будеш нокаутований нахрен!»

Також Фьюрі послав «всіх хейтерів» на чолі з Саймоном Джорданом, показав новозеландського приятеля Джозефа Паркера, який тренується поруч, прокричавши при цьому «Ми не можемо дочекатися, крузери будуть знищені». Відразу особистий тренер боксера Крістіан Блеклок заявив, що «Він монстр!»
«Я грібаний монстр! А-а-а-а-а!!!» - погодився Ф'юрі. І про всяк випадок додав, що «крузерам кранти». 


Промоутер украинца Александр Красюк считает, что бой Усик–Фьюри маловероятен на данный момент.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне