Красюк розповів, як Усік відреагував на ультиматум Ф'юрі щодо відсутності реваншу.

Красюк розповів, як Усік відреагував на ультиматум Ф'юрі щодо відсутності реваншу.Олександр Красюк, промоутер чемпіона WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, заявив, що його підопічний скептично поставився до вимоги володаря поясу WBC Тайсона Ф'юрі виключити з контракту на їхній бій пункт про реванш.

«Я хочу прояснити для всіх, що ми не ображаємо особисто Тайсона. Я дуже поважаю його як чемпіона за його досягнення, за те, що він зробив для боксу, за те, що підняв британський та світовий бокс на інший рівень. Я дуже поважаю його як особистість. Нам не подобається, як він веде справи, як ставиться до об'єднаного чемпіона світу, як веде переговори з колишнім абсолютним чемпіоном світу у крузервейті. Якщо це частина ігор розуму, то це нормально, ми матимемо це на увазі. Якщо він просто звик так вести справи, то, мабуть, це не найкращий спосіб.

Щодо наявності або відсутності пункту про реванш, це рішення приймає боєць, бо останнє слово за ним. Що б не вирішив боєць, ми маємо це виконати, бо мій бос – Олександр Усик. Він мій клієнт, і я зроблю все, що буде зручним для нього.

З приводу вимог Ф'юрі про відсутність реваншу Усик сказав: "Що буде далі? Квитки? Рукавички? Труси?" Ось що він говорив», - сказав Красюк в інтерв'ю YouTube каналу iFL TV.

Зазначимо, що бій заплановано на 29 квітня у Великій Британії на стадіоні Wembley.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне