Красюк – про новий ультиматум Ф'юрі: Що він скаже далі? Жодних рукавичок і трусів?

Красюк – про новий ультиматум Ф'юрі: Що він скаже далі? Жодних рукавичок і трусів?Олександр Красюк, промоутер володаря титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, упевнений, що своїми постійними ультиматумами чемпіон WBC Тайсон Ф'юрі шукає спосіб відмовитися від бою з українцем.

«Раптом ми почули, що Тайсон виступив публічно, і тепер він не хоче своєї першої вимоги - пункту про реванш. Що це означає для мене, для команди Усіка? Це означає, що якщо ми знову погодимося на цю пропозицію, скажемо: "Добре, ніякого реваншу", Тайсон зробить ще одну заяву. Що він скаже далі? Жодних рукавичок і трусів? Жодного рингу?  

Нам здається, що він не хоче битися. Ф'юрі уникає бою, він не тренується. Тільки позавчора він розпочав тренувальний табір, хоч до бою залишилося п'ять тижнів. Він стверджує, що йому цього достатньо, але як чемпіон може підготуватись до бою за звання абсолютного чемпіона світу за п'ять тижнів? Тож його дії назвали блефом. Це не виглядає реалістично», - сказав Красюк в інтерв'ю YouTube каналу iFL TV. 


Усик відповів на новий ультиматум Ф'юрі: Підпиши контракт або звільни пояс

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне