Роберт Гарсія: Я готував Джошуа до Усіка, але не обіцяв брехати після бою

Роберт Гарсия: Я готовил Джошуа к Усику, но не обещал врать после бояАмериканського наставника Роберта Гарсію вкотре запитали про зіпсовані стосунки з екс-підопічним британцем Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО).

Гарсія готував Джошуа до серпневого бою-реваншу з українцем Олександром Усіком. Незважаючи на те, що другий поєдинок британець провів набагато впевненіше, поквитатися йому не вдалося - програв окремим рішенням суддів. Після бою Гарсія говорив про незадовільний психологічний настрій підопічного. Джошуа це не сподобалося.

«Як на мене, якщо боєць виходить у ринг, то він має бути готовим до того, що після бою будуть різні коментарі. Навіть ті, які йому не сподобаються, — каже Гарсія. — І те, що я був його тренером, у жодному разі не означає, що я збираюся брехати про те, що сталося до або після бою. Тим більше, що я далеко не єдина людина у боксі, яка говорить про проблеми Джошуа. А якщо так, то чому він сердиться саме на мене? Нехай тоді сердиться і ображається на весь світ».

Гарсія розчарований тим, що після виграного 9-го раунду, Джошуа віддав Усіку ініціативу — саме чемпіонських трихвилин не вистачило для перемоги.

«А як інакше? Як реагувати, коли ваш боєць близький до дострокової перемоги, а наступного раунду його ніби підмінили? Повторюся, адже я не єдиний, хто говорить про це. Про це вже багато сказано експертами боксу».

Джошуа повернеться в ринг 1 квітня, коли битиметься з американським середняком Джермейном Франкліном. У кутку екс-чемпіона буде новий наставник – американець Деррік Джеймс.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне