Усик розповів про мотивацію на бій з Ф'юрі

Усик розповів про мотивацію на бій з Ф'юріУкраїнський чемпіон світу в хевівейті Олександр Усик (20-0, 13 КО) розповів в інтерв'ю екс-футболісту Гарі Невілу, що криється за його бажанням розділити ринг із британським суперважковиком Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО).

«Мені просто потрібний цей поєдинок. І я гадаю, що йому теж. Цей бій дуже важливий для нас обох, адже вже 30 років ніхто не об'єднував усі чотири пояси у надважкому дивізіоні», - сказав Олександр.

За словами українця, Ф'юрі нічим не відрізняється для нього від інших суперників, а габарити та вага британця жодним чином не впливають на його впевненість у перемозі.

«Якщо людина більша за мене, це не означає, що вона сильніша. Якщо його руки довші за мої, це не означає, що це стане для нього перевагою.

Я займаюся боксом із 15 років. І за цей час мені доводилося чути багато всякого від людей, яких я добре знаю і яких зустрічав лише один раз. Вони всі казали, щоб я зав'язував із боксом. Вони говорили, що я ніколи не стану олімпійським чемпіоном чи чемпіоном світу, і що мені не слід підніматися у надважку вагу. Але це була лише думка тих, хто насамперед сумнівався у самих собі», - заявив Усик.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне