Майк Тайсон дав прогноз - Ф'юрі зажене Усіка в кут і заб'є

Майк Тайсон дав прогноз - Ф'юрі зажене Усіка в кут і заб'єВласник поясів IBF/WBO/WBA у хевівайті Олександр Усик (20-0, 13 КО) повинен буде в якийсь момент припинити біганину по рингу під час роботи другим номером проти чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) — і почати битися, бо за мобільність та «просто бокс» перемогу за очками йому нібито не нарахують. Про це заявив Майк Тайсон.

Як висловився знаменитий ветеран, «Усик не зможе бігати вічно: Тайсон зажене його в кут, завдасть кілька ударів, і врешті-решт потрясе».

«Він [Усик] бігатиме по рингу весь вечір. Але він повинен зупинитися та битися, щоб виграти цей бій. Якогось моменту йому доведеться встати і битися, — сказав Майк iD Boxing про те, що, на його думку, повинен робити Олександр, щоб мати шанс перемогти Тайсона. — Він не може тікати та боксувати весь час, вони ж не віддадуть йому за це рішення».

За словами Майка, глядачі та, ймовірно, судді, не оцінять роботу Усіка другим номером.
«Вони захочуть побачити бійку, – сказав він. — Ф'юрі переможе, і я думаю, що Тайсону слід більше битися. Має дуже тривалі простої між боями. Я бився 15 разів на рік. Я твердо вірю в те, що він повинен битися чотири чи п'ять разів на рік».


 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне