Промоутер Усіка пояснив, як українець поб'є Ф'юрі

Промоутер Усіка пояснив, як українець поб'є Ф'юріУкраїнець Олександр Усик (20-0, 13 КО) просто виснажить британця Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) і забере всі чотири пояси суперважкого дивізіону. «Циганський король» припуститься тієї ж помилки, що й інші суперники нашого співвітчизника. 

Про це в інтерв'ю YouTube-каналу The Jungle of Sport заявив промоутер Усіка Олександр Красюк. На його думку, завдяки своїм швидким ногам його клієнт похитне впевненість Ф'юрі, оскільки той просто не зможе попадати по українському чемпіону, що призведе до поразки Тайсона. 

«Стиль Тайсона Ф'юрі дуже незвичайний. Це не академічний стиль. У нього гарне почуття дистанції, а його удари короткі та різкі. Він справді небезпечний. 

Але якщо ми подивимося на його трилогію з Деонтеєм Уайлдером, він багато разів падав. Його підборіддя не таке вже міцне.
У Усіка є перевага в дисципліні. Має неймовірну роботу на ногах. І він робить це відповідно до плану, розробленому його командою та тренером, який керує Усиком під час бою немов за джойстиком. Він набагато швидше за Ф'юрі. Він виснаже Тайсона, тому що Ф'юрі важкий і високий. Усик позбавляє своїх суперників упевненості в собі, тому що в нього дуже важко попасти. Так він з'їдає серця своїх суперників», – сказав Красюк.

 
За матеріалами: Obozrevatel
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне