Хірн про бій Усик – Ф’юрі: Комусь точно доведеться піти на поступки

Хірн про бій Усик – Ф’юрі: Комусь точно доведеться піти на поступкиВласники всіх поясів хевівейту Олександр Усик (20-0, 13 КО) та Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) ніяк не можуть домовитися про очну сутичку. Проблема переговорів — суперечки щодо розподілу призового фонду. Команда українця потребує половини, промоутери британця не готові на це піти. 

Своїм поглядом поділився промоутер Едді Хірн: Ви й самі знаєте, що я рідко коли можу погодитися з аргументами Джона Фьюрі. Але цього разу я його розумію. Але є проблема. Іноді для того, щоб отримати те, чого вам дуже хочеться, потрібно піти на певні поступки. А звання абсолютного чемпіона світу — це саме те, чого дуже хочеться обом сторонам.

Це класична ситуація у боксі. Одна сторона каже: "Ми не віддамо їм 50% призового фонду". А друга відповідає: "Або 50/50, або бою не буде, адже у нас на руках три титули". Тож комусь точно доведеться піти на поступки, адже обидві сторони дуже хочуть зробити це. 

Щодо ринкової вартості бійців? Ну тут все очевидно. Вона набагато вища у Ф'юрі. Вона на іншому рівні порівняно з Усіком». 


Батько Фьюрі: Усик не рівня Тайсону

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне