Красюк розповів, чи буде бій Усик - Ф'юрі безкоштовно транслюватиметься в Україні

Красюк розповів, чи буде бій Усик - Ф'юрі безкоштовно транслюватиметься в УкраїніПромоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк запевнив, що якщо його підопічний домовиться про бій із Тайсоном Ф'юрі, то цей івент транслюватиметься в Україні безкоштовно.

«Виходячи з досвіду минулої трансляції, у нас немає підстав щось змінювати. Наша країна досі бідує, досі бореться з агресором, воює. Тому наше завдання буде зробити свій внесок у моральний дух. Тому цей поєдинок точно не транслюватиметься у платних форматах.

Ми вже проговорили з промоутером Ф'юрі, що ми зобов'язані використовувати цей поєдинок як платформу для заклику до допомоги Україні, для збору коштів на допомогу українцям, які цього потребують. Я не зустрів навіть найменшої нотки нерозуміння з їхнього боку.

Вони ще з перших днів війни активно співпрацюють із послом України у Великій Британії і справді допомагають, підтримують, збирають. Я думаю, що ми обов'язково скористаємось цією платформою для допомоги нашій країні», - сказав Красюк на подкасті Box Office.


 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне