Ф'юрі незадоволений командою Усика: Суцільна балаканина і жодної конкретики

Ф'юрі незадоволений командою Усика: Суцільна балаканина і жодної конкретикиБританський чемпіон світу за версією WBC у хевівейті Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КОs) поділився інформацією про переговорний процес щодо поєдинку проти українця Олександра Усика (20-0, 13 КОs). Раніше ходили розмови, що мегафайт за статус абсолюту має відбутися наприкінці квітня.

«Переговори щодо бою з Усіком все ще йдуть. Суцільна балаканина і жодної конкретики, - сказав Ф'юрі для Beyond Radio. - Я навіть не знаю, що там зараз відбувається. Подивимося. Якщо говорити про цей момент, мені досі не надійшло жодної пропозиції щодо організації поєдинку. Знаєте, мене не можуть перемогти ось уже 14 років. Я ж здатний побити будь-якого бійця на планеті, у цьому немає жодних сумнівів. Ніхто не в змозі виграти у мене в рингу, і це не бравада».

При цьому Тайсон зазначив, що повністю ігнорує соцмережі, оскільки цінує своє психологічне благополуччя.

«Все, що ви хочете знати по бою з Усіком або іншими суперниками ви повинні дізнаватися у промоутерів. Я поклявся не лізти більше в ці справи, тому що це викликає у мене стрес, тривогу та депресію», - додав Ф'юрі.

На випадок, якщо поєдинок Ф'юрі проти Усика зірветься, Едді Хірн з Matchroom Boxing має Ентоні Джошуа, який міг би побитися з Тайсоном цього літа.


 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне