В'ячеслав Глазков передбачив переможця бою Усик - Ф'юрі

В'ячеслав Глазков передбачив переможця бою Усик - Ф'юріКолишній претендент на титул у надважкій вазі В'ячеслав Глазков вважає, що чинний чемпіон WBA, WBO та IBF Олександр Усик переможе володаря поясу WBC Тайсона Ф'юрі.

«Я все одно на Усика ставлю, - сказав Глазков в інтерв'ю YouTube-каналу «Студія боксу Віктора Ялимова». - Усі кажуть, що Ф'юрі має прибити, але Олександр невловимий. Ф'юрі буде важко. Мені здається, Усик обіграє його. Моя ставка на Усика.

Усик виграє за рахунок витривалості. Він витривалий, а в надважкій вазі це взагалі гарна якість, тому що у всіх тяжів у другій половині бою втрачається і швидкість, і пересування. У першій половині ти можеш бути небезпечним, а в другій усе губиться. Усік же, навпаки, нарощує. Має природну витривалість. Я думаю, він все одно виснаже Ф'юрі. Хоча Ф'юрі теж дихає непогано. В принципі, може й вибухнути в другій половині, наприкінці. Але це бокс, тим він цікавий.

Буде цікавий бій. Тут зійдуться два нестандартні спортсмени. З цього може вийти або суперцікавий бій або взагалі нецікавий, тягучий. Тим більше, Ф'юрі може зав'язати, крутити. Дай боже, щоб цей бій відбувся».

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне