Чемберс: Піковий Кличко побив би Джошуа досить комфортно та легко

Чемберс: Піковий Кличко побив би Джошуа досить комфортно та легкоКолишній суперник екс-чемпіона світу у надважкій вазі Володимира Кличка Едді Чемберс упевнений, що на піку своєї кар'єри українець переміг би Ентоні Джошуа.

«Погляньте, як Кличко бився з Джошуа. Так, це був захід його кар'єри, і я впевнений, що піковий Кличко побив би Ентоні досить комфортно і легко. Але якби в дивізіоні того часу було більше таких бійців, як Джошуа, з такими ж габаритами, атлетичністю, навичками, якби у Кличка було більше подібних суперників, тоді ми побачили б більше справді видовищних боїв від Володимира.

Протягом кар'єри він робив те, що мав робити у ситуаціях, у яких опинявся. Згадаймо його поєдинки з Брюстером, або навіть з Пітером. Ті бої були небезпечні для нього. Коли думаєш про це, то розумієш, що бої були ненудними. Але те, як він бився, було небезпечним для нього. Після цього він зрозумів, як перемагати. Так, можливо, це зробило його поєдинки менш привабливими, але це допомогло йому зробити свою кар'єру набагато краще», - сказав Чемберс в інтерв'ю YouTube-каналу «Два Бічні».

Нагадаємо, що у 2017 році Кличко програв Джошуа технічним нокаутом у 11-му раунді.

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне