Мейвезер: Ломаченко не мали дозволяти одразу битися за титул

Мейвезер: Ломаченко не мали дозволяти одразу битися за титулЕкс-лідер світового боксу Флойд Мейвезер вважає, що навіть найвідоміші любителі, переходячи у професіонали, повинні заслужити титульний бій на новій ниві, а не користуватися колишніми заслугами в аматорах. Як приклад «неправильного» підходу він навів кейс Василя Ломаченка.

«Ось є Ломаченко... Скільки там у нього було, 400 боїв по любителям? Але йому не мали дозволяти битися за світовий титул у його третьому чи четвертому бою у професіоналах», — вважає американець.

Насправді Василь хотів вийти за титул у першому ж поєдинку у профі, але це не дозволили, і він невдало бився за чемпіонство у другому бою.

Далі Флойд розповів, що він після переходу в профі провів за 1,5 роки (за два, якщо точніше) 17 боїв - і лише потім вийшов на чемпіонський поєдинок проти Хенаро Ернандеса.

«Я заробив цю нагоду. Мені її не подарували. А роблячи так [як із Ломаченком], ми розріджуємо наш спорт. Зараз, блін, усі чемпіони! Має бути чотири чемпіони в кожній вазі, а їх більше. Це треба підчистити», — сказав Мейвезер і звернувся до журналістів із закликом писати про це і вимагати від організацій порядку.

Глава Matchroom Boxing Едді Хірн вважає, що у травні Хейні легко переможе Ломаченко.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне