Ф'юрі відповів Усику: Великі пузяки їдять кроликів

Ф'юрі відповів Усику: Великі пузяки їдять кроликівЧемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КО), не в тому періоді настрою, щоб активно вплутуватися в передматчеву балаканину з потенційним противником із супербою, чемпіоном IBF/WBO/WBO Олександром Усиком (20-0, 13 КО). Це видно з його розмови з журналістом на позавчорашньому вечорі боксу в Лондоні.

Британець заявив, що його останнім часом "навіть немає в соцмережах", поки Усик "продовжує називати мене пузом". Ф'юрі раніше почав називати українця «кроликом».

«Що ж, я маю сказати, що це пузо тебе дістане. Я ж пузо, а великі пузяки їдять кроликів. Ось що я збираюся зробити, - з'їсти його», - посміхнувся Тайсон.

Але, каже чемпіон WBC, «давайте спочатку бій влаштуємо». «Немає нічого хорошого в балаканини, коли бій ще навіть не зроблено. Коли це вийде, коли ми домовимося про дату та місце, тоді й почнемо [трешити]. Потім побачимо, чи сховає цей мамон кролика», — повторив Ф'юрі, який кілька тижнів тому заявив: «Харе бігати, дрібна сосиска!»

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне