Роберт Гарсія дав Теофімо Лопесу пораду, як перезапустити кар'єру

Роберт Гарсія дав Теофімо Лопесу пораду, як перезапустити кар'єруВідомий американський фахівець Роберт Гарсія вважає, що колишньому абсолютному чемпіонові світу в легкій вазі Теофімо Лопесу слід запросити нового тренера і не обмежуватися лише роботою зі своїм батьком Теофімо Лопесом-старшим.

«Можливо, їм у команді потрібне щось нове. Не тому, що Лопес-старший поганий. Подивіться, чого він досяг з Теофімо в любителях. Він зробив його олімпійцем, а потім – чемпіоном світу. Безумовно, він чудовий у своїй справі. Лопес-старший – чудовий тренер. Те, чого він досяг разом із сином, - це неймовірно.

Але настає час, коли ти стаєш дуже популярним, навколо тебе з'являється багато грошей, багато людей у твоєму житті. Щось влітає в одне вухо і вилітає в інше. Можливо, саме це й сталося.

Я не хочу бути тим, хто каже, що треба робити Лопесу. Але спробувати щось інше було б непоганою ідеєю. Можливо, зробить запросити когось у команду. Нова людина могла б допомогти. Це, мабуть, допомогло б», - сказав Гарсія.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне