Роддік - про розлучення Джоковича та Іванишевича: Щось змусило їх піти на це в середині сезону

Роддік - про розлучення Джоковича та Іванишевича: Щось змусило їх піти на це в середині сезонуЕкс-перша ракетка світу Енді Роддік поділився своїми думками щодо закінчення співпраці Новака Джоковича з його тренером Гораном Іванишевичем.

«Звичайно, я був здивований. Знаєте, у березні чи квітні не прийнято робити зміни такого плану. Думаю, це мало стати сюрпризом для них обох. Має бути щось, що змусило їх піти на це в середині сезону. Знаєте, Джокович практично змінив всю свою команду і тепер навіть Іванишевич.

Мені буде цікаво подивитися, з ким він тепер працюватиме. Здається, він завжди повертається до Мар'яна Вайди, коли відбувається щось подібне. Це вже траплялося кілька разів, але річ у тому, що Новак може сприймати думки лише від певної кількості людей на землі. Ось чому він обрав Беккера свого часу, тому ж він працював так довго з Гораном. Мені буде цікаво подивитися, якими будуть його наступні кроки.

Хто може бути його наступним тренером? Не знаю. Це складне питання. Я думаю, що хтось із відомих людей. Мені просто важко уявити, що 37-річна людина працюватиме за абсолютно новим сценарієм. У нього не так багато часу перед Ролан Гаррос, щоб брати когось зовсім нового, знайомитися з ним і притиратися. Тому мені здається, що він повернеться до чогось уже знайомого та звичного.

Я буду здивований, якщо раптом за шість-вісім тижнів до Ролан Гаррос він почне абсолютно нові відносини. Але, знаєте, я вже помилявся раніше, можу помилитися і знову, проте я буду здивований, якщо це буде хтось зовсім новий», - сказав Енді Роддік в ефірі Tennis Channel.

 
За матеріалами: Великий теніс України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне