Джокович оголосив про закінчення співпраці зі своїм головним тренером

Джокович оголосив про закінчення співпраці зі своїм головним тренеромНовак Джокович оголосив про закінчення співпраці з Гораном Іванішевичем.

«Я чітко пам'ятаю той момент, коли запросив Горана стати частиною моєї команди. Це було в далекому 2018 році, і ми з Маріаном [Вайдою] хотіли внести нововведення і привнести трохи магії подачі в наш дует. Відтоді ми поліпшили не тільки подачу. Було море сміху, веселощів, перше місце в рейтингу за підсумками року, рекордні досягнення і ще 12 турнірів Grand Slam (і кілька фіналів). Я додав трохи драми?

Ми з Гораном вирішили припинити працювати разом кілька днів тому. У наших стосунків на корті були свої злети і падіння, але наша дружба завжди була міцною, як скеля», - написав сербський тенісист у своїх соціальних мережах.

Цього року Новак Джокович зіграв два турніри: дійшов до півфіналу на Відкритому чемпіонаті Австралії (програв Янніку Сіннеру) і до третього кола на «Мастерсі» в Індіан-Веллс (програв Луці Нарді). Найближчим турніром, де виступить серб, буде ґрунтовий «Мастерс» у Монте-Карло.

 
За матеріалами: Великий теніс України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне