Цуренко: Неймовірно, але факт - я не граю з першою ракеткою світу на старті Australian Open

Цуренко: Неймовірно, але факт - я не граю з першою ракеткою світу на старті Australian OpenУкраїнська тенісистка Леся Цуренко прокоментувала жеребкування першого кола основи Australian Open.

«Неймовірно, але факт - я не граю з першою ракеткою світу, і навіть із четвертою не граю.

Був же варіант, що я могла б грати з Каролін Гарсія в першому колі. Сітка непогана, всі суперниці, які там у мене на шляху теоретично можуть бути, всі непрості.

Я бачила кілька матчів Мухової, коли вона була в Австралії в півфіналі (2021 рік), але, наскільки я знаю, вона рідко грала останнім часом, тому що в неї або якась ціла низка травм, або вона не може знову увійти в ігрову форму.

Я підгляну кілька її матчів, які були останнім часом. Загалом, я знаю її стиль, чітко розумію, тому буду готова до матчу. Єдине - схрестила пальчики, щоб грати в понеділок, тому що у вівторок обіцяють 38 градусів, тож це буде непростий день для гравців», - сказала Цуренко.

Попередні роки Цуренко грала з першими ракетками світу на старті ТВШ. На минулорічному АО у першому колі Леся грала з австралійкою Ешлі Барті, на старті «Ролан Гаррос» з полькою Ігою Швьонтек.

 
За матеріалами: Великий теніс України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне