Ястремська про старт на турнірі в Хуахіні: Сьогодні було складно грати

Ястремська про старт на турнірі в Хуахіні: Сьогодні було складно гратиУкраїнська тенісистка Даяна Ястремська поділилася емоціями після успішного старту на турнірі WTA 250 в Хуахіні (Таїланд).

Ястремька: «Відчуваю себе такою втомленою... Вже досить пізно, але я щаслива, що я повернулася сюди знову з 2019 року. У мене залишилися такі божевільні спогади з мого фіналу тут в 2019-му. Сьогодні було складно грати, але я радію, що пройшла далі в наступне коло. Сподіваюся, що у мене вистачить часу, щоб відпочити до завтра (сміється).

Я приїхала за тиждень до початку турніру, проте так вийшло, що у мене не було достатньо часу для прогулянок по місту. Мої тренери змушували мене займатися по 6 годин на день, тому в кінці я вже відчувала себе мертвою. Але завдяки цьому я змогла витримати ці 2 години на корті сьогодні.

Після завершення турніру, я хочу піти прогулятися, може, піду прогулятися в місцевий парк. Взагалі я вже встигла побувати на прогулянці на слоні. Цікаво, коли ти сидиш на слоні, хіба йому не важко тримати людину? Особисто за себе, думаю, що я не така вже важка. Гаразд, у нас тут вже виходить ціла розмова, думаю, мені потрібно йти і відпочивати».

Нагадаємо, в першому колі Ястремська обіграла японку Моюку Учіджіму - 6:3, 6(3):7, 6:2. У другому раунді турніру в Хуахіні Даяна зіграє проти третьої сіяної тенісистки з Німеччини Тетяни Марії.

 
За матеріалами: Великий теніс України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне