Костюк і Русе прокоментували вихід у півфінал Australian Open: Ми обидві трохи божевільні

Костюк і Русе прокоментували вихід у півфінал Australian Open: Ми обидві трохи божевільніМарта Костюк та Єлена-Габріела Русе прокоментували свою перемогу у чвертьфіналі Відкритого чемпіонату Австралії. У чвертьфінальному поєдинку українсько-румунська пара переграла четвертих сіяних і вперше зіграє в півфіналі турніру Grand Slam.

Єлена-Габріела Русе:
- Це був дуже важкий матч, досі не можу повірити, що ми в півфіналі. Дуже щаслива бути з тобою тут, Марто. Ми багато боролися за ці два тижні. Що я можу ще сказати: побачимося у півфіналі і спасибі, що приходите нас підтримувати.

Марта Костюк:
- Ви знаєте, одиночні гравці не сприймають пару всерйоз і я одна з цих людей (сміється). Не знаю... Усе це трохи нереально, але зробити це в Австралії, в особливому місці для мене - це прекрасне почуття, і ми вже готуємося до нашого півфіналу.

Єлена-Габріела Русе:
- Що у нас спрацювало тут в Австралії? Складно сказати, думаю ми обидві трохи божевільні. Це наш другий спільний «мейджор, у Парижі ми здорово грали і були дуже близькі до півфіналу. Зараз ми обидві намагаємося насолоджуватися тутешнім сонцем і подивимося як буде далі.

Марта Костюк:
- Що для нас означає, що ми залишилися єдиною несіяною парою в сітці? Що ж, що постараємося бути в посіві наступного разу.

У півфіналі Марта Костюк та Єлена-Габріела Русе зіграють проти чинних чемпіонок і лідерів посіву - Барбори Крейчикової та Катерини Синякової.


 
За матеріалами: Великий теніс України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне