Леся Цуренко: Я дуже щаслива, що зіграю у фіналі і з нетерпінням чекаю матчу

Леся Цуренко: Я дуже щаслива, що зіграю у фіналі і з нетерпінням чекаю матчуЛеся Цуренко прокоментувала свій вихід у фінал турніру WTA 250 у Хуахіні. Нагадаємо, в півфіналі змагань Леся перемогла першу сіяну Б'янку Андреєску із Канади.

Леся Цуренко: «Звичайно, почуваюся чудово. Я вважаю, що Б'янка - неймовірний гравець і я їй сказала про це біля сітки. Вона грає в теніс, який, як то кажуть, ви зобов'язані бачити. Вона здатна виконувати будь-які удари і безумовно доставила мені сьогодні безліч проблем. Але я просто боролася і постійно говорила собі думати про хороше, і потрібно сказати, що це працювало. На жаль, їй довелося знятися через проблеми з плечем, але я думаю, в будь-якому разі це був чудовий матч.

Що я можу сказати про завтрашній фінал? Чжу Лінь грає дуже здорово, у неї було кілька хороших перемог на Australian Open. Коли я дивилася сітку, то розуміла, що Чжу Лінь це одна з тих, кого можна вважати небезпечним суперником на цьому турнірі. Думаю завтра у нас буде велика битва. Але я дуже щаслива, що зіграю у фіналі і з нетерпінням чекаю матчу».

WTA. Хуахін. Цуренко перемогла Андреєску: огляд матчу 1/2 фіналу (Відео)

 
За матеріалами: Великий теніс України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне