Члени НОК підтримали можливий бойкот ОІ в Парижі, у разі допуску спортсменів із Росії та Білорусі

Члени НОК підтримали можливий бойкот ОІ в Парижі, у разі допуску спортсменів із Росії та БілорусіНаціональний олімпійський комітет України сформував план заходів і ухвалив рішення провести консультації з національними спортивними федераціями щодо можливості бойкоту Олімпіади-2024 у разі допуску атлетів з РФ і Білорусі до змагань.

План дій НОК містить у собі чотири пункти:

1. НОК України підготувати та надіслати письмові звернення до суб'єктів олімпійського руху: національних олімпійських комітетів країн світу, міжнародних спортивних федерацій з олімпійських видів спорту та інших суб'єктів олімпійського руху - до 10 лютого.
2. Отримати зворотний зв'язок від суб'єктів олімпійського руху - протягом 1 місяця з моменту звернення.
3. НОК України провести аналіз отриманої інформації за результатами консультації - протягом 1 місяця з моменту отримання інформації.
4. За підсумками проведеної роботи узагальнити і сформувати спільну позицію та винести її на обговорення позачергової Генеральної асамблеї - за результатами підсумків протягом 2-х місяців.

Питання можливості бойкоту в підсумку було проголосовано членами НОК України. Його підтримали 109 членів зі 112, присутніх на засіданні (троє - утрималися).



 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне