Робсон Консейсао відібрав титул WBC у О'Шакі Фостера

Робсон Консейсао отобрал титул WBC у О'Шаки Фостера

Фото: BoxingScene/Kieran Mulvaney

У ніч на 7 липня на арені Prudential Center у Ньюарку (США) у догоді вечора боксу відбувся бій чемпіона світу за версією WBC у другій напівлегкій вазі (до 59 кг) американця О'Шакі Фостера (22-3, 12 КО) з бразильцем Робсоном Консейсао (19-2-1, 9 КО).

На старті суперники діють обережно, Робсон намагається триматись у центрі рингу, працює через корпус, викидає джеб. Чемпіон демонструє роботу ніг, контратакує. Претендент викидає більше, але Фостер точніше.

З третього раунду бразилець почав діяти агресивніше, вкладатися в удари, але О'Шакі вміло захищається. Чемпіон не надто активний у атаці, що не подобається глядачам на трибуні.

Нічого не змінилося і у другій половині поєдинку. Під шум трибун Фостер демонструє майстерність у захисті. Консейсао працює серійно, викидаючи 2-3 силові удари, але всі вони або повз ціль, або у захист суперника. Чемпіон зрідка зривається контрударом, чи серією. Американець, як і раніше, точніше. У 9-му раунді бійці зіткнулися головами, внаслідок чого в обох з'явилося розсічення.

Нічого бійці не стали міняти і в чемпіонських раундах. Консейсао продовжує йти вперед, Фостер, як і раніше, активний тільки в захисті. Чемпіон не дозволяє супернику торкнутися себе, але й сам рідко атакує.

Результат бою: Робсон Консейсао переміг О'Шакі Фостера роздільним рішенням суддів – 116-112 – Фостер, 116-112 та 115-113 – Консейсао.

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне