Сауль «Канело» Альварес переміг Хайме Мунгію

Сауль «Канело» Альварес переміг Хайме Мунгію

Фото: Boxingscene

На T-Mobile Arena у Лас-Вегасі, штат Невада, США пройшов вечір боксу головною подією якого став поєдинок абсолютного чемпіона світу у другій середній вазі до 76,2 кг) зіркового мексиканця Сауля Канело Альвареса зі своїм співвітчизником Хайме Мунгією (43-1, 34 КО). 


Сенсації не відбулося, Альварес переміг Мунгію одноголосним рішенням суддів.

На старті бою Мунгія активніша, працює джебом, викидає більше ударів, провів кілька результативних атак. «Канело» придивляється до суперника, намагається відповідати, а за небезпеки клінчує. Претендент нарощує темп, сміливо йде у розміни. Чемпіон також став активнішим, багато б'є по корпусу.

У четвертому раунді Хайме вирішив побитися на середній дистанції, зміг донести правий боковий, але відразу пропустив правий прямий, а після цього серію коротких ударів, після якої опинився в нокдауні.

З наступної трихвилинки претендент повернувся на свою дистанцію, але його швидкість зменшилася. В результаті Альварес почав працювати агресивніше і ефективніше, роблячи заявку на дострокову перемогу.

У сьомому раунді Хайме, схоже, повністю відновився, взяв свій звичний темп, став сміливішим і вже не так критично реагує на пропущені удари.

У 9-й трихвилинці Мунгія викидає удари без зупинки, «Канело», у свою чергу, гостро відповідає, а також постійно скаржиться на удари нижче за пояс.

У десятому раунді у Хайме почала проявлятися втома. Претендент, як і раніше, багато викидає, але тримає руки низько. Це дозволяє Альваресу доносити потужні удари до мети, претендент стійко тримається.

Канело взяв паузу в 11-му раунді і не залишив Мунгії жодного шансу у вирішальній трихвилинці.

У результаті Сауль Альварес переміг Хайме Мунгію одноголосним рішенням суддів із рахунком 117-110, 116-111, 115-112.

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне