Хайме Мунгія достроково зупинив Джона Райдера (+Відео)

Хайме Мунгія зупинив Джона Райдера у другій половині боюНа арені Footprint Center у Фініксі, штат Арізона, США закінчився вечір боксу від промоутерської компанії Golden Boy Promotions, головною подією якого став бій за титул WBC Silver у другій середній вазі (до 76,2 кг) між мексиканцем Хайме Мунгією (43-0, 34 КО) та британцем Джоном Райдером (32-7, 18 КО). 
.

У першій половині поєдинку перевагу мав мексиканський боксер. Хайме контролював центр рингу та систематично розбивав опонента з дистанції. Мунгія зміг відправити у нокдаун суперника у другому та четвертому раундах. 

Незважаючи на пропущені удари та нокдауни, Райдер відмовлявся просто так віддавати бій. Британець практично весь час був спиною до канатів, але при цьому примудрявся гостро контратакувати і в деяких моментах мав незначний успіх.

Після екватора поєдинку британський боксер став трохи активнішим, але загалом картина бою не змінилася. Мексиканець демонстрував бажання закінчити бій достроково, вкладався в удари.

У дев'ятому раунді Мунгія зміг досягти бажаного. Спочатку мексиканець упустив суперника правим бічним, а потім ударом по корпусу. Джон все ж таки підвівся, і незважаючи на повну відсутність сил продовжив бій. Хайме кинувся на добивання і після недовгого побиття поєдинок зупинили.

Таким чином, Хайме Мунгія переміг Джона Райдера технічним нокаутом у 9-му раунді.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне