Джозеф Паркер переміг Чжана Чжилея, двічі побувавши у нокдауні

Джозеф Паркер переміг Чжана Чжилея, двічі побувавши у нокдауні

Фото: Boxingscene

В Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) пройшов вечір боксу від промоутерської компанії Matchroom Boxing. У другій за значимістю події «тимчасовий» чемпіон світу за версією WBO у надважкій вазі (понад 90,7 кг) Чжан Чжилеї (26-2-1, 21 КО) з Китаю намагався захистити свій титул проти екс-чемпіона з Нової Зеландії Джозефа Паркера (35-3, 23 КО).

Паркер очікувано почав фінтити і маневрувати, не дозволяючи Чжилею прицілитися і завдати удару. Чемпіон підтискав суперника, але явно заощаджував сили і не намагався викидати комбінації.

У третьому раунді Паркер підгодував Чжилея ударами по корпусу. Китаєць завівся і притис Джозефа до канатів. Потім він доніс ідеальний лівий прямий, відправивши Паркера в нокдаун. Задоволений Чжилей пішов у свій кут, танцюючи, але наступної трихвилинки Паркер знову завдав йому неабияких проблем ударами по нижньому поверху.

Ближче до екватора Чжилей почав сповільнюватися, дозволяючи Паркеру впевненіше почуватися на рингу. Здавалося, що новозеландець контролює бій, але у восьмому раунді Чжилей змусив його взяти коліно після чергового влучення зліва.

Незважаючи на цю невдачу, Паркер продовжив битися у своїй манері. Він викидав більше ударів, комбінував та за рахунок цього забирав близькі раунди. Цього виявилося достатньо, щоби забрати бій на картках двох суддів.

Результат бою: Джозеф Паркер переміг Чжана Чжилея рішенням більшості суддів (113:113, 114-112, 115-111)


 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне