Василь Ломаченко переміг Джорджа Камбососа і завоював титул IBF

Василь Ломаченко переміг Джорджа Камбососа і завоював титул IBF

Фото: Lance Pugmire/ BoxingScene

У ніч на 12 травня у Перті (Австралія) на RAC Arena пройшов вечір боксу, головною подією якого став бій за вакантний титул чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі (до 61,2 кг) між українцем Василем Ломаченком (17-3, 11) КО) та австралійцем Джорджем Камбососом (21-2, 10 КО).

На старті суперники промацують захист один одного, Василь підтискає, тоді як Джордж працює від захисту, відверто роблячи акцент на корпус опонента. Ломаченко активніший і різноманітніший в атаці. Наприкінці третього раунду бійця влаштували обмін.

4-й раунд повністю за Ломаченком. Тотальне домінування. Намацав свою дистанцію, диктує темп та щільність поєдинку. А Камбосос виглядає розгубленим.

З шостого раунду австралієць спробував загострити, почав більше вкладатися в удари, як і раніше, намагається пробивати по корпусу, але все ж таки в розмінах більше пропускає.

У наступній трихвилинці камбек від австралійця. Фірмовий лівий контрхук у голову, кілька влучень по корпусу. Джордж зарядив лівий хук, але промазав, втратив рівновагу і за інерцією впав на підлогу. Це не нокдаун.

У 9-му раунді Камбосос намагається атакувати, але практично всі удари проходять повз ціль, при цьому, здається, Джордж не розуміє, звідки прилітає у відповідь. А українцю не вистачає ударної сили, саме тому господар рингу ще стоїть на ногах.

Все ж таки в одинадцятому раунді Камбососу довелося взяти коліно після удару по корпусу. Після відліку нокдауна Василь кинувся на добивання. На допомогу австралійцю прийшов кут боксера, який викинув рушник, і рефері, який дав відмашку про зупинку поєдинку, прикрив собою Камбососа, що стояв на колінах.

Таким чином Василь Ломаченко переміг Джорджа Камбососа технічним нокаутом у 11-му раунді – ТКО 11.


 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне