Тайсон Ф'юрі напився і виповзав з бару на колінах

Тайсон Ф'юрі напився і виповзав з бару на колінахТайсон Ф'юрі відмінно провів час в одному з англійських барів, стверджує The Sun.

У Мережі з'явилося відео, як в одному з барів Моркема, охорона вивела клієнта, який підозріло сильно був схожий на колишнього чемпіона світу Тайсона Ф'юрі. 

Тайсон Ф'юрі напився і виповзав на колінах з баруНа відео не видно обличчя, але одяг і зовнішні дані дуже нагадують британського боксера, а британський таблоїд стверджує, що це він і був.

Минулої п'ятниці Тайсон Ф'юрі перебрав з алкоголем в одному з барів Моркема, через що охорона допомогла спортсмену покинути приміщення. Боєць насилу стояв на ногах і навіть упав на виході з бару, вдарившись головою об ліхтарний стовп.

Ф'юрі був не один, а з компанією. Пізніше кореспондент The Sun зв'язався з одним із учасників пиятики. Той зізнався, що «Тайсон не випивав понад рік. Він трохи перебрав».

Нагадаємо, 18 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114) і став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі.

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне