Заяви Гвоздика та Бенавідеса з прес-конференції

Заяви Гвоздика та Бенавідеса з прес-конференціїВідбувся анонс великого вечора боксу від PBC Джервонта Девіс - Френк Мартін, в якому 15 червня на арені MGM Grand у Лас-Вегасі (США) у соголовному  поєдинку «тимчасовий» чемпіон WBC у суперсередній вазі (до 76,2 кг) американець Девід Бенавідес ( 28-0, 24 КО) зустрінеться з колишнім чемпіоном напівважкого дивізіону (до 79,4 кг) українцем Олександром Гвоздиком (20-1, 16 КО) за «тимчасовий» титул WBC. Бійці прокоментували майбутній поєдинок.

Олександр Гвоздик: «Я дуже радий знову отримати шанс поборотися за титул проти чудового опонента, топового опонента. Я зроблю все, що в моїх силах, щоб не залишити вас розчарованими, і ми покажемо чудове шоу 15 червня. 

Повернутися в бій за титул - це була моя мета після паузи та повернення. Бій такої якості був метою мого повернення. 

Представляти мою країну – Україну – у цьому бою означає для мене дуже багато. Люди дізнаються, що українці сильні та хоробрі люди. Це багато для мене означає.

Який виклик представляє Девід Бенавідес? Бути в рингу з ним справді складно. Він завжди надає невтомний пресинг, він дуже добрий боєць, дуже добрий панчер. 

Я розглядаю його як одного з найкращих бійців «паунду». І він там не так просто. Це великий виклик, але я готовий. Я багато і наполегливо тренувався для цього моменту, тож буде хороший поєдинок».

Девід Бенавідес: «Я хочу сказати всім дякую за те, що прийшли. Для мене це мрія, що втілилася у реальність. Я завжди хотів битися в одному карді з Джервонтою Девісом, і тепер це в силі. Це буде найбільший кард року. Я у великому передчутті.

У мене дуже складний опонент – Олександр Гвоздик. У нього лише одна поразка Артуру Бетербієву, тож я маю підготуватися до 15 червня. Я вийду туди сильним і у доброму самопочутті і візьму ще один титул.

Це правильний час для мене, щоб піднятися у напівважкій дивізіон, тому що я зробив все, що міг у 76,2 кг. Я був там цілих 10 років.
Єдина річ, яку мені потрібно досягти, — побитися за титули чемпіона світу. Канело Альварес має всі титули і не хоче давати мені бій. Я був обов'язковим претендентом упродовж останніх 3 років. Я зробив усе, що міг, щоб отримати цей бій, і так його й не отримав. Я нікого не чекатиму, я будую свій шлях у 79,4 кг — і це саме те, що я зараз роблю.

Моя мета – це об'єднати титули у 79,4 кг. Хочу правити в цьому дивізіоні, а потім, можливо, піднятися в крузервейт. Мені ще є куди рости, мені 27. Я хочу реалізувати свої дитячі мрії».


Читайте також: Тедді Атлас назвав переможця бою Девід Бенавідес – Олександр Гвоздик

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне