Фьюрі про зустріч з Усиком післе бою: Бахнемо по 5 літрів на рило

Фьюрі про зустріч з Усиком післе бою: Бахнемо по 5 літрів на рилоНа зустрічі з британськими ЗМІ у Моркамі, чемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі (понад 101,6 кг) британець Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) охарактеризував свого майбутнього опонента у поєдинку 18 травня у Саудівській Аравії, титулів українця Олександра Усика (24-0, 14 КО). 

Також Ф'юрі розповів про те, що відбувається після його боїв, і представив можливу зустріч з Усіком у своєму місті.

— Він швидкий, він шульга, він боксер, який побив Джошуа, велику сосиску Джошуа. Він, мабуть, гірчиця, якщо він зміг побити цю велику сосиску. Він побив Чісора, побив Дюбуа. Лише одна людина стоїть на шляху його тотальної домінації над Великою Британією. Решта провалилася. Надсилайте Циганського короля [сміються]!

- Як швидко ви повертаєтеся після боїв? Чи можете ви повністю перейти і бути просто Тайсоном Ф'юрі - батьком сімейства?
Чим швидше я повернуся до реальності, тим швидше я впораюся з депресією після поєдинку. Зазвичай, у неділю я повертаюся додому. У понеділок я вже вожу дітей до школи, вигулюю собак, виношу сміття і роблю такі речі. Я одразу повертаюся до реальності.

Я мандрую у часі. Мені треба повертатися швидко, і я не тримаюся за життя зірки боксу - нічого такого. Коли я вдома з дітьми, з собаками та Періс — не важливо, скільки в мене чемпіонських титулів, не має значення, який у мене рекорд. Я батько. Я хлопець, в якого вона закохалася в 16. Я той, хто притулив собак. І всі почесті світу не беруться до уваги, коли маєш дітей.

— Я спитаю у вас одну річ про Усика. Після бою чи є якийсь шанс, що ви і він разом у Моркамі? Будете розмовляти, підете на пляж, зайдете в закусочну і візьмете сендвіч? Чи є такий шанс?
— Слухайте, у мене немає жодної ворожнечі стосовно бійців, з якими я бився або битимусь в майбутньому. Він здається пристойним хлопцем. Він вірить у Бога, у нього маленькі діти. Я можу уявити нас там, що заливають по 5 літрів на рило. Схоже, що він такий персонаж. Хіба не так? [сміються] І зараз у нас є тут хороша акція — на двох вийде по 7 фунтів! Це не може бути погано [сміються] Нам потрібно витратити саудівські гроші [сміються].

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне