Василь Ломаченко прибув до Австралії

Василь Ломаченко прибув до АвстраліїКолишній чемпіон світу у напівлегкій (до 57,2 кг), другій напівлегкій (до 59 кг), а також екс-володар трьох титулів у легкій вазі (до 61,2 кг) українець Василь Ломаченко (17-3, 11 КО) зі своєю командою до Австралії, де 12 серпня відбудеться його поєдинок за вакантний титул IBF у легкому дивізіоні проти місцевого колишнього абсолютного чемпіона світу Джорджа Камбососа-молодшого (22-2, 10 КО).

Василя в аеропорту зустріли представники української діаспори, а представники місцевих ЗМІ поставили перші питання щодо майбутнього поєдинку.

- Ласкаво просимо! Що ви знаєте про Австралію?
— Я знаю трохи про рибалку, бо я рибалка і трохи стежу за цим. Я знаю, що це дуже-дуже гарне місце для риболовлі [сміються].

— Яка у вас програма, доки ви будете тут?
— Зараз я не знаю. У нас був дуже довгий переліт. Зараз ми хочемо приїхати в готель, поспати, трохи відпочити, а завтра я дізнаюся про наші майбутні плани.

— Що ви можете сказати нам про бій? Ви маєте бути в неймовірному передчутті. Це, мабуть, один із найбільших боїв в історії Австралії.
— Звичайно, я у великому передчутті. Ми хочемо перемогти у цьому бою. Я сподіваюся, що ми будемо гарні, і побачимо, що станеться.

— Чи тренуватиметеся ви тут, чи закінчуватимете табір?
— У нас лише один тиждень для тренувань. Це буде останній тиждень нашого тренувального табору. Тож із завтрашнього дня ми почнемо.

— Чи маєте ви повідомлення для вашого опонента?
- Ні ні ні. Я не хочу про це говорити. Це змагання. Я думаю, переможе найкращий.

- І останнє запитання. Відмінно бачити, як українська спільнота прийшла до аеропорту зустріти та привітати вас.
— Звичайно, я дуже вдячний за підтримку і побачимось на арені.

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне