Едді Хірн про претензії Френсіса Нганну

Едді Хірн про претензії Френсіса НганнуПромоутер колишнього чемпіона світу у суперважкому дивізіоні британця Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) Едді Хірн в інтерв'ю для боксерського видання «Boxing News» відповів на претензії на свою адресу від колишнього чемпіона UFC камерунця Френсіса Нганну (0-2).

— Ваш боєць здобув вражаючу перемогу над Френсісом Нганну. Френсіс прокоментував свою поразку. Що ви думаєте про його слова?
— Це засмучує. Він сказав, що люди грають у ігри. Я не знаю, хто він думає, грає в ігри. Ми не говорили йому, коли приїжджати на арену. Також кожен приїжджає до одного й того ж часу для виходу на арену. Тут усе залежить від тебе.

Телевізійна компанія каже: "Ми рекомендуємо приїхати на арену в такий час". Звісно, ти хочеш приїхати раніше, а не пізніше. Бійці іноді приїжджають за 3 години до бою, іноді за півтори години до бою. Ми мали приїхати в той же час, що й Френсіс Нганну. Причина, через яку ми приїхали пізніше, або ми застрягли в трафіку, або сказали собі, що ми не хочемо приїжджати так рано.

Коли ти сидиш на дивані 45 хвилин або годину нічого не роблячи, я не бачу, як це може втомити тебе. Це, мабуть, йому нашепотіли у вухо інші люди. Сказали йому говорити, що ось ці люди роблять те й се. Тому що їм важко змиритися з тим, що сталося.

Він повинен був сказати, що я бився з дуже хорошим суперважковиком і я був розгромлений. Але він намагається знайти причину, через яку його розгромили. А причина в тому, що він бився з Ентоні Джошуа.

 — Але ж насправді він казав, що нічого не пам'ятає про бій.
— Я не знаю, як йому могло не вистачити енергії чи як він міг утомитися. Бій не пройшов так довго, щоб бути втомленим. Він просто бився з небезпечним хлопцем, от і все.

 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне