Тоні Белью: Це боксерські ЗМІ зробили з Уайлдера бабая та монстра

Тоні Белью: . Це боксерські ЗМІ зробили з Уайлдера бабая та монстраКолишній чемпіон крузервейту британський оглядач боксу Тоні Белью вважає, що ударна міць американського суперважковаговика-нокаутера Деонтея Уайлдера (43-3-1, 42 КО) надто переоцінена.

«А кого він побив? - Аргументує Белью. — Хто найкрутіший боєць у його послужному списку? 50-річний Луїс Ортіс? За великим рахунком, у його рекорді пусто. Це ви, боксерські ЗМІ, зробили з нього бабая та монстра. Це ви назвали його "найкрутішим нокаутером в історії боксу". Чесно? Це просто смішно».  

Британець нагадує, що Джордж Форман не просто нокаутував Джо Фрейзера. Він ударив його так сильно, що той злетів у повітря. Потім він нокаутував Кена Нортона. Кількість та якість його перемог просто вражають. 

Феноменальне реноме, яке лякає. Як можна ставити поруч Уайлдера з ним чи Майком Тайсоном? Це безумство! Може Тайсон нокаутував і не найкращу версію Ларрі Холмса, натомість він нокаутував найкращу версію Майкла Спінкса, який перемагав найкращу версію Холмса». 


Ф'юрі розповів, у кого сильніший удар — у Нганну чи Уайлдера

 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне