Бій Сіренка зірвався через арешт суперника

Бій Сіренка зірвався через арешт суперника

Фото: Вальдемар Горлушко/K2 Promotions

Український боксер надважкої ваги Владислав Сіренко (19-0, 16 КО) розповів про зрив поєдинку з 40-річним американцем Деоном Ронні Гейлом (5-17-1, 4 КО). Він мав пройти 5 березня у Нешвіллі, США. Для Сіренка цей бій був першим з грудня 2021 року.

Поєдинок не відбувся через арешт суперника. Варіант із поєдинком проти Гейла в команді українця розглядали як запасний.
«Ми чекали та готувалися до іншого бою, а цей бій та це шоу були запасним варіантом. Тому події розвивались дуже швидко і плани кожен день змінювались», — пояснив Владислав.

Сіренко додав, що доля зірваної зустрічі з Гейлом остаточно вирішилася лише безпосередньо в день поєдинку.

«Дуже багато проблем було з цим боєм. Усе вирішувалося в останній момент. Я до останнього не знав, чи буду боксувати. Лише в день бою, о 14:00, я точно дізнався, що бій не відбудеться. Суперника заарештували до того, як він приїхав на бій. Такого в моєму досвіді ще не було. Більше деталей не знаю. Але бій зробимо, трохи пізніше. Поки працюємо над цим».  

29-річний Владислав Сіренко дебютував у професійному боксі в 2017 році. Відтоді виграв усі 19 поєдинків (16 з них — достроково).
Востаннє Владистав бився в Броварах у грудні 2021 році та здобув титул чемпіона WBO Asia Pacific у хевівейті після перемоги над українцем Андрієм Руденком технічним нокаутом.


 
За матеріалами: Tribuna.com
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне