Дейв Аллен про бій Усік-Ф'юрі : Це один із тих поєдинків, яким ніколи не судилося відбутися

Дейв Аллен про бій Усік-Ф'юрі : Це один із тих поєдинків, яким ніколи не судилося відбутисяБританський суперважкоатлет Дейв Аллен не впевнений, що Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі колись разом вийдуть на ринг.

"Я не особливо засмучений через зрив бою. Цей поєдинок не вражав уяву так, як мав. Можливо, Ф'юрі вже не такий цікавий людям, як раніше. Мене цей бій не дуже хвилював. Так, шкода, що він зірвався, але особисто я не стурбований, я не думав, що він відбудеться, і я не впевнений, що він колись відбудеться взагалі, це один з тих поєдинків, яким ніколи не судилося відбутися.

Розсічення Ф'юрі виглядає погано, і потрібно повністю його залікувати, перш ніж ризикувати знову проводити спаринги. Для цього знадобиться час, а потім вони повернуться до 12-тижневого тренувального табору. Призначити бій можна не раніше кінця літа», – сказав Аллен.

Нагадаємо, що бій Усіка проти Ф'юрі був відкладений через розсічення, яке Тайсон отримав у спарингу з Агроном Смакічі. Очікується, що їхній поєдинок відбудеться 18 травня у Саудівській Аравії.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне