Шатернікова пояснила, як Ломаченко зміг виїхати з України бій з Камбососом

Шатернікова пояснила, як Ломаченко зміг виїхати з України бій з КамбососомВіцепрезидентка Національної ліги професійного боксу України та єдина зі співвітчизниць чемпіонка світу з боксу Аліна Шатернікова розповіла, як Василь Ломаченко зумів покинути нашу країну та поїхати на підготовку до бою з Джорджем Камбососом.

Шатерникова: «Вася Ломаченко зараз виїхав, він тренується у США. Я готувала разом з Міністерством молоді і спорту України документи на його виїзд, на дозвіл. Ми спочатку отримали дозвіл від Міністерства оборони України, тому що Василь Ломаченко - солдат військової частини. Тобто, Умеров дозволив йому виїхати у відрядження на учбово-тренувальні збори.

А потім через Мінмолодьспорту ми готували документи щодо перетину кордону. Василь виїхав і зараз він готується до поєдинку з Джорджем. Дай Боже, щоб все склалося. Я також збираюся на цей бій, мене запрошено. Дуже вірю, що в цьому році Василь Ломачено знову стане чемпіоном світу з професійного боксу».

Поєдинок Василя Ломаченка з Джорджем Камбососом за титул чемпіона світу за версією ІВЕ пройде 12 травня.  

Попередній бій українець проводив за титул абсолютного чемпіона з американцем Девіном Хейні та поступився йому одноголосним рішенням суддів.
Австралієць в останньому бою переміг британця Максі Хьюза.


 
За матеріалами: Sport Express
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне