Френк Уоррен розповів, як Тайсон отримав фатальне розсічення

Френк Уоррен розповів, як Тайсон отримав фатальне розсіченняФренк Уоррен, промоутер чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, стверджує, що його боксер буквально сьогодні отримав розсічення, через що був змушений знятися з бою проти Олександра Усика.

«Це найсильніший удар для Тайсона, - сказав Воррен сайту talkSPORT. - Він дуже старанно працював, дуже завзято готувався до цього бою. На жаль, сьогодні він отримав жахливе розсічення. Поєдинок не відбудеться, його перенесено. Я впевнений, що в даний час ми оголосимо нову дату цього бою.

Це сталося сьогодні вранці під час спарингу з хорватським суперважкоатлетом, який ударив Тайсона ліктем в око. Я не можу передати вам, наскільки всі спустошені. Безумовно, мені шкода Тайсона, Усика, Його Величність Турки Аль аш-Шейха та всіх, хто працює на Riyadh Season, тому що ми всі старанно працювали, щоб влаштувати цей бій, але, на жаль, тепер його доведеться перенести. Звичайно, я вірю, що він відбудеться. Ми всі на це підписалися».

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне