Джонні Нельсон про проблеми Ф'юрі перед боєм з Усиком: Я чув, що його впустили в залі

Джонни Нельсон о проблемах Фьюри перед боем с Усиком: Я слышал, что его уронили в залеЕкс-чемпіон світу Джонні Нельсон повідомив, що чув тривожні плітки щодо підготовки Тайсона Ф'юрі до бою за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі проти Олександра Усика.

До мене дійшли чутки про те, що трапилося у таборі Ф'юрі. Я чув, що його упустили в залі. Тут річ у твоєму голоді, коли ти перебуваєш у залі. Я маю на увазі, що Ф'юрі поставили на місце. Я чую про це і думаю: він втратив концентрацію чи його настиг час?

Щодо останнього бою Ф'юрі, я пояснюю його виступ тим, що він не поважав хлопця навпроти себе. Але якщо ви вірите, що він мав найкращий тренувальний табір, то його ногам кінець.  

Я б очікував, що Ф'юрі переможе Олександра Усика, але Тайсон, який боксував у своєму останньому бою з Френсісом Нганну, потрапив у нокдаун. Якщо на ринг вийде цей Ф'юрі, то все зрозуміло, це кінець.

Я кажу «його ногам кінець»", тому що пам'ятаю, як Тоні Беллью говорив це про Девіда Хея. Спочатку я думав: що? Але потім я все побачив і зрозумів, про що він говорив. Можливо, я висловлю не надто популярну думку: я чекаю від Ф'юрі перемоги. Я думаю, що він просто втратив концентрацію в останньому бою. Сподіваюся, те, що я чув, це просто чутки, які про нього поширюють», - сказав Нельсон.

Згідно з чутками, Ф'юрі у спарингу упустив Джей Опетайя, проте відомий інсайдер Гарет Девіс спростовує цю інформацію.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне